Nextline Swim Academy

Nextline wil met de Swim Academy iedereen die graag zwemt beter maken. Via ons digitale platform delen we alles met jou wat we weten over zwemmen. Dit doen we met de hulp van absolute topzwemmers. Of je nu voor je plezier baantjes zwemt, een zwemteam coacht of de nieuwe Wereldkampioen wilt worden… met Nextline kom je verder.

Met de Nextline Swim Academy innoveren we voor de zwemsport.
Door het maken van professionele instructievideo’s met bekende slagspecialisten uit de zwemwereld, willen we zwemmers van elk niveau in het hele land ontwikkelen én inspireren. We willen sámen de zwemsport verder brengen. 

 

Swim ACADEMY CLINIC

Op 16 maart geven Ranomi Kromowidjojo, Ferry Weertman, Kyle Stolk, Maaike de Waard, Dion Dreesens en Bastiaan Lijesen van de Nextline Swim Academy een clinic in Eindhoven. Een unieke kans voor jou om training te krijgen van de beste zwemmers van Nederland

 

Techniek series

De Nextline Swim Academy techniek series staan voor kwaliteit! Samen met de beste Nederlandse zwemmers werk je aan het verbeteren van de techniek van jouw gekozen zwemslag. In een serie van trainingen werk je met topzwemmers samen en krijg je feedback over je vooruitgang.

Zwem je fit!

Nextline wil iedereen die graag zwemt helpen om beter te worden. Voor volwassenen bieden we een groot aantal verschillende programma´s aan, zodat iedereen een programma kan volgen dat aansluit bij zijn of haar niveau. Onder professionele begeleiding werk je aan je zwemtechnieken en leer je op leuke manier efficiënter zwemmen.

Over onze ambassadeurs

Nextline Swim Academy werkt samen met absolute zwemtoppers en professionals uit de topsport. Zij zijn onze ambassadeurs en kunnen jou helpen om een stap verder te komen in je ontwikkeling als zwemmer. Wie de ambassadeurs zijn, hoe zij zwemmen ervaren en hoe ze jou kunnen helpen, vind je allemaal terug op dit online platform.

Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte, heb je suggesties of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Nextline.