Nextline Swim Academy

Nextline wil met de Swim Academy iedereen die graag zwemt beter maken. Via ons digitale platform delen we alles met jou wat we weten over zwemmen. Dit doen we met de hulp van absolute topzwemmers. Of je nu voor je plezier baantjes zwemt, een zwemteam coacht of de nieuwe Wereldkampioen wilt worden… met Nextline kom je verder.

Met de Nextline Swim Academy innoveren we voor de zwemsport.
Door het maken van professionele instructievideo’s met bekende slagspecialisten uit de zwemwereld, willen we zwemmers van elk niveau in het hele land ontwikkelen én inspireren. We willen sámen de zwemsport verder brengen. 

 

VERENIGINGS CLINIC & Personal training

De Nextline Swim Academy staat voor kwaliteit! Samen met de beste Nederlandse zwemmers werk je tijdens een clinic of  een personal training aan het verbeteren van je techniek of andere zwemdoelen.

Bekijk voor meer informatie en mogelijkheden, de pagina over clinics & personal training via onderstaande knop.      

Zwem je fit!                            

 Nextline wil iedereen die graag zwemt helpen om beter te worden. Voor volwassenen bieden we een groot aantal verschillende programma´s aan, zodat iedereen een programma kan volgen dat aansluit bij zijn of haar niveau. Onder professionele begeleiding werk je aan je zwemtechnieken en leer je op leuke manier efficiënter zwemmen.

Over onze ambassadeurs

Nextline Swim Academy werkt samen met absolute zwemtoppers en professionals uit de topsport. Zij zijn onze ambassadeurs en kunnen jou helpen om een stap verder te komen in je ontwikkeling als zwemmer. Wie de ambassadeurs zijn, hoe zij zwemmen ervaren en hoe ze jou kunnen helpen, vind je allemaal terug op dit online platform.

Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte, heb je suggesties of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Nextline.