Over Nextline

Ons initiatief

Het Nextline initiatief is in de zomer van 2018 gestart om zwemmend Nederland een positieve boost te geven. Projecten als Nextline Swimming en Nextline Swim Academy geven zwemmers van elk niveau in heel zwemmend Nederland de kans om zich verder te ontwikkelen.

Nextline Swim Academy

 

De Nextline Swim Academy biedt een online platform dat toegankelijk is voor iedere zwemmer en trainer in Nederland. Je vindt er actuele informatie over technische aspecten van de zwemslagen, trainingsmethodieken en sportoverkoepelende onderwerpen. Op haarscherpe en inspirerende videobeelden van internationale toppers en experts geven we ieder de kans om zichzelf te verbeteren.

Nextline Swimming

Nextline heeft een zwemteam genaamd Nextline Swimming. Nextline biedt een op maat gesneden programma waarbinnen talentvolle zwemmers worden begeleid in hun weg naar een optimale ontwikkeling en een duurzame sportcarriëre tegemoet gaan. 

Neem contact op

Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Wil je weten hoe je snel beter kunt worden in een bepaalde oefening of slag? Neem dan contact met ons op. 

Volg Nextline op Instagram

Volg ons ook op

Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte, heb je suggesties of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Nextline.