Over Nextline

Ons initiatief

Het Nextline initiatief is in de zomer van 2018 gestart om zwemmend Nederland een positieve boost te geven. Projecten als Nextline Swimming en Nextline Swim Academy geven zwemmers van elk niveau in heel zwemmend Nederland de kans om zich verder te ontwikkelen.

Nextline wordt gevormd door een team professionals dat vol passie bijdraagt aan het door ontwikkelen en innoveren van de zwemsport in Nederland. Wil jij een deel uit maken van deze innovatieve organisatie, dan komen wij graag in contact met je.

Nextline Swim Academy

 

De Nextline Swim Academy biedt een online platform dat toegankelijk is voor iedere zwemmer en trainer in Nederland. Je vindt er actuele informatie over technische aspecten van de zwemslagen en trainingsmethodieken. Op haarscherpe en inspirerende videobeelden van internationale toppers geven we ieder de kans om zichzelf te verbeteren.

Nextline Swimming

Nextline heeft ook een eigen zwemteam genaamd Nextline Swimming. Hierin  bieden wij talentvolle zwemmers een volwaardig en op maat gesneden programma. Toptalenten worden gestimuleerd en krijgen de kans om zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Volg Nextline op Instagram

Volg ons ook op

Neem contact op

Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Wil je weten hoe je snel beter kunt worden in een bepaalde oefening of slag? Neem dan snel contact met ons op. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur.