Video’s

Op deze pagina vind je de video´s van onze slagspecialisten. Laat je inspireren door hun technische adviezen. Verbeter je eigen zwemslagen met behulp van de techniekvideo´s en neem de adviezen mee in je eigen trainingen.

Slagspecialist

Borstcrawl

Met jouw slagspecialist Ranomi Kromowidjojo

Borstcrawl staat ook wel bekend als vrije slag. Dit is de slag waarmee je jezelf het snelste kan voortbewegen in het water.

Slagspecialist

Rugslag

Met jouw slagspecialist Bastiaan Lijesen

Rugslag is een slag die, zoals de naam al doet vermoeden, je uitvoert op je rug. De rugslag vraagt veel technische vaardigheden van de zwemmer.

Slagspecialist

Vlinderslag

Met jouw slagspecialist Maaike de Waard

Vlinderslag is een complexe en uitdagende slag. Voor een goede uitvoering van de vlinderslag heb je souplesse, kracht en uithoudingsvermogen nodig.

Slagspecialist

Schoolslag

Met jouw slagspecialist Kyle Stolk

Schoolslag is een uitdagende slag op het gebied van coördinatie. Het is moeilijk om de slag technisch goed uit te voeren en een mooie timing tussen de arm- en de beenslag te krijgen.

Slagspecialist

Landtraining

Met jouw slagspecialist Dion Dreesens

Landtraining heeft een preventieve functie in het voorkomen van blessures. Deze training op het land is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie van je bewegingsapparaat. Het doen van de juiste oefeningen helpen je ook met een betere houding en controle in het water.

Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte, heb je suggesties of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Nextline.