Nextline Swimming

Jij verdient een kans om je droom waar te maken!

Binnen Nextline Swimming staat de atleet centraal en vinden wij dat iedere zwemmer die de top wil bereiken, de kans moet krijgen om die droom waar te maken. Wij werken vanuit de gedachten dat met de juiste begeleiding een grotere ontwikkeling mogelijk is. Nextline biedt een programma waarbinnen talentvolle zwemmers worden begeleid in hun weg naar een optimale ontwikkeling en een duurzame sportcarrière tegemoet gaan.

Bij Nextline Swimming kun je zowel fulltime of parttime trainen. Bij een parttime situatie blijf je lid van je eigen vereniging. Met elke zwemmer die deel uitmaakt van ons team, maken we afspraken over persoonlijke doelen en de weg daarnaartoe. We staan uitvoerig stil bij wat jou drijft en motiveert en welke vormen van training jij nodig hebt. Overleg met je huidige trainer vinden wij hierin ook erg belangrijk.

Nextline swimming is er voor atleten die een ambitie hebben in de zwemsport, gemotiveerd zijn om ons trainingsprogramma te volgen en de juiste aansluiting vinden bij de trainingsgroep.

Ferry Weertman, Olympisch, Wereld- en Europees kampioen en ambassadeur van Nextline:

“Ik weet uit eigen ervaring hoeveel verschil het maakt als je iemand naast je hebt die écht in je gelooft. Dan pas lukt het werkelijk om te laten zien wat je in huis hebt, en kun je je talent ontwikkelen.”

Roland Beekes

Hoofdcoach

“Water is geweldig, zwemmen fantastisch. Maar het trainen van ruwe diamanten is het allermooist. Mijn studie toegepaste psychologie komt hierbij goed van pas, daardoor kan ik goed inschatten wat een zwemmer motiveert. Ik vind het leuk om te zoeken naar de beste manier om mijn zwemmers uit te dagen.”

 
Stan de Swart

Atleet
vrije slag, rugslag en wisselslag

Tessa Loos

Atleet
schoolslag en vrije slag

Evy van Laarhoven
Atleet
Vlinderslag en Wisselslag
Timo Spaans

Atleet
schoolslag en wisselslag

Lonneke Kampman

Atleet
Wisselslag

Lize van den nieuwenhuijzen

Atleet
vrije slag

Indy van Laarhoven
Atleet
Vrije slag
Lucas Peters

Atleet
vrije slag en vlinderslag

Rosalie van Druenen
Atleet (parttime)
Schoolslag en Borstcrawl
Ingmar Mulder
Atleet
Vlinderslag
Lars Bulman

Atleet (parttime)
schoolslag, wisselslag en vrije slag

Meer informatie

Ben jij 12-18 jaar en ben je nieuwsgierig of Nextline Swimming iets voor jou is? Stuur ons dan een mail. We komen graag eens met jou, je ouders en je trainer praten.