Nextline Swimming

Waarom Nextline Swimming?

Jij verdient een kans om je droom waar te maken!

Nextline Swimming vindt dat iedere zwemmer die de top wil bereiken, de kans moet krijgen om die droom waar te maken. Het principe ‘eerst presteren, dan stimuleren’ draaien we om: door te stimuleren, krijgt iedere zwemmer de kans om optimaal te presteren. Wij creëren een continue lerende omgeving voor zwemmers, trainers en alle andere betrokkenen. De methodieken die we inzetten, evalueren we voortdurend op effectiviteit.

Toptalenten staan we bij vanaf de badrand, bij hun eigen zwemclub of als lid van Nextline Swimming

Nextline Swimming stelt de atleet centraal, daarom kun je bij ons parttime of fulltime trainen. Met elke zwemmer die deel uitmaakt van ons team, maken we afspraken over persoonlijke doelen en de weg daarnaartoe. We staan uitvoerig stil bij wat jou drijft en motiveert, en welke vormen van training je nodig hebt om je dromen waar te maken.  

Ambassadeur Ferry

Ferry Weertman, Olympisch, Wereld- en Europees kampioen en ambassadeur van Nextline:

“Ik weet uit eigen ervaring hoeveel verschil het maakt als je iemand naast je hebt die écht in je gelooft. Dan pas lukt het werkelijk om te laten zien wat je in huis hebt, en kun je je talent ontwikkelen.”

Het Team

Nextline Swimming is opgestart door drie absolute liefhebbers van de zwemsport: Ferry Weertman, Bastiaan Lijesen en Roland Beekes. Onze coaches hebben veelal Olympische ervaring en zijn in staat een brug te slaan tussen de amateurclub en de (inter-)nationale top.

Bastiaan Lijesen

Algemeen manager

“Als voormalig Olympiër geef ik al jaren clinics over zwemtechniek. Steeds als ik een amateurclub bezoek, ben ik geraakt door de enorme passie en motivatie die ik zie. Tegelijkertijd wil ik méér met mijn kennis en ervaring doen dan ze zo’n eenmalige boost geven; het is logisch dat mijn verhaal na één ontmoeting niet beklijft.”

 

Roland Beekes

Zwemcoach

“Water is geweldig, zwemmen fantastisch. Maar het trainen van ruwe diamanten is het allermooist. Mijn studie toegepaste psychologie komt hierbij goed van pas, daardoor kan ik goed inschatten wat een zwemmer motiveert. Ik vind het leuk om te zoeken naar de beste manier om mijn zwemmers uit te dagen.”

Timo Spaans

Atleet
Specialisatie: Schoolslag en wisselslag

Jule Franken

Atleet
Specialisatie: Schoolslag en vrije slag

Luuk van Rooij

Atleet
Specialisatie: Vrije slag, rugslag en wisselslag

Lucas Peters

Atleet
Specialisatie: Vrije slag en vlinderslag

Lize van den nieuwenhuijzen

Atleet
Specialisatie: Vrije slag

Schrijf je nu in als talent

Ben jij 12-18 jaar en heb je talent? Wil je weten hoe Nextline Swimming jouw zwemcarrière een impuls kan geven? We komen graag eens met jou, je ouders en je trainer praten, of een kijkje nemen bij een training. Vul hieronder je gegevens in.