NEXTLINE Zwemacademie

De start van je zwemcarrière

Informatie

Nextline ZwemAcademie is voor kinderen die na het leszwemmen nog niet uitgezwommen zijn! De nadruk van het programma ligt op plezier en techniek. Er wordt gewerkt aan de basisvaardigheden van alle zwemslagen (borstcrawl, rugcrawl, schoolslag en vlinderslag) en daarnaast komen ook alle zwem skills aan bod, zoals een start en een keerpunt. Nadat de slag diploma’s behaald zijn kan de zwemmer doorstromen naar de wedstrijdafdeling van onze vereniging.

De ZwemAcademie is een programma dat een jaar duurt waarin er twee keer per week een uur gezwommen wordt. Vanaf het B-diploma ben je van harte welkom om deel te nemen aan een proefles. De lessen worden gegeven door professionele trainers uit de zwemsport.

2 keer proeftrainen. Wilt u eerst een proeftraining? Alle zwemmers kunnen eerst meedoen met een proeftraining, zodat zij daarna kunnen beslissen of ze ook echt lid willen worden.

Details

Locatie De Tongelreep Start datum Januari Lesdagen Dinsdag en Donderdag Instroom mogelijkheidOpen

Aanmeldformulier

zwemmers kunnen eerst een proeftraining krijgen bij Nextline zwemacademie, zodat ze daarna kunnen beslissen of ze ook echt lid willen worden.

 

  1. U mailt naar zwemacademie@nextline.org Let op: Met dit mailtje meldt u zich aan voor een proefles/training. (Dus dit is geen inschrijving).
  2. Vanuit de ledenadministratie zal er contact met u op worden genomen. Zij zullen uw zoon/dochter doorsturen naar de coördinator van de juiste groep voor uw zoon/dochter.
  3. Zij zullen met u een proefles/training inplannen.
  4. Na de proeftraining horen we graag of uw kind het leuk vond en of u hem/haar wilt inschrijven. U ontvangt dan van ons een inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte, heb je suggesties of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Nextline.